Mike Tracer szerepében Justin Bruening.
Justin Bruening az NBC kétórás Knight Rider filmjének egyik főszereplője, mint Mike Tracer, Michael Knight kóborló fia.


Az egy nyolcvanöt fő lakosú Nebraskai kisvárosból származó Bruening kilenc osztálytársával érettségizett le a gimnáziumban. Az érettségi után San Diegóba költözött, ahol felfedezéséig egy McDonald'sban dolgozott. Ezután modellkedett az Abercombie & Filch reklámban. Később színjátszást tanult, majd tehetsége felkeltette az "All my Children' című szappanopera rendezőjének figyelmét. 2003 Júliusában csatlakozott a stábhoz, szerződéses szerepben, Jamie Martinként.

Miközben az All my Children-ben dolgozott, Bruening epizódszerepet kapott a Hope and Faith című vígjátékban és a rövid életű 3 Lbs-ban. Emellett emlékezetes alakítást nyújtott a díjnyertes Fat Girls című filmben. Beválasztották a tíz legszexisebb szappanopera sztár közé is.

Miután 2007 nyarán elhagyta az All my Childrent, és feleségével, Alexa Havins színésznővel Los Angelesbe költöztek, Brueninget azonnal epizódszerepre hívták a Cold Case és a CSI: Miami sorozatokhoz. Két hónappal a költözés után megkapta Mike Tracer szerepét a Knight Riderben.

Bruening jelenleg Los Angelesben él, feleségével, Alexával. Születésnapja Szeptember 24.

 
  Knight Rider Online Hungary © 2004-2008.
A honlap megtekintéséhez 800x600-as képernyő felbontás ajánlott!
Knight Rider, K.I.T.T. and all related material is a copyright of Universal Studios Inc.