This text will be replaced
Akármit is hozzon a jövő, örüljünk annak, hogy 25 év után a Knight Rider hallatott magáról. Hogy képes volt visszatérni a porondra azok után, hogy a világ nagy része elfeledte.

Hány jó sorozat tűnik el a semmiben, és mégis ott vannak a rajongóik, akik betéve tudják az összes epizódot. Jericho. Firefly. Sorolhatnám. És itt a mi kis Knight Riderünk, aki képes volt 25 év után visszatérni.
Lehet, hogy soha többé nem látunk többé új Knight Ridert a tévében. Remélem, hogy ez nem így lesz, de nem tudhatjuk. Akármi történjen is, örüljünk annak, hogy kaptunk 17 epizódot, amiket végigizgulhattunk, kitárgyalhattunk, összehasonlíthattunk az eredetivel.

Mint rajongó, minden porcikámmal remélem, hogy szeptemberben visszatér Kitt, Mike és a többiek, hogy álmank és reményeink országútján végigszáguldva megdobogtassák rajongó-szívünket, a mi szívünket, egy maroknyi félőrültét, akik képesek leülni és egy beszélő kocsit nézni.

Igen, furcsa emberek vagyunk mi, Knight Rider rajongók. Nem vagyunk tucatpolgárok, akik csak a napi mónikasó adagjukat várják, és nincs körülöttünk akkora franchise, hogy életen tartsuk rajongásunk tárgyát. Nem vehetünk fel Csillagflotta egyenruhát és nem lóbálhatunk műanyag fénykadrot, Kitt-replikát meg csak a módosabbja engedheti meg magának.

Ha józanul belegondolunk, az Internet nélkül kiveszett volna a Knight Rider rajongók tábora. 1994-ben, amikor az első három KR oldal elindult (Ajay KR oldala, mely azóta megszűnt, a KRO és Juha Tero műserfalas oldala), új lendületet adott a rajongóknak, életben tartotta a franchise-t. Kultuszsorozatot csinált belőle.
A Knight Rider életben maadt. Életben maradtunk a nyárspolgárok és a szuperkultusz filmek és sorozatok határmezsgyéjén. Mi páran, akik a magunkénak érezzük ezt a fórumot, mi is hozzájárultunk ehhez, mert a szívünkbe zártuk ezt az új Knight Ridert is.


- DÁVID -

A Knight Rider televíziós jogait birtokló NBC Televíziós csatorna két órás pilot filmet rendelt meg a Universal Studiotól. Az NBC ettől a pilot epizód fogadtatásától tette függővé egy esetleges új, 22 epizódból álló évad megrendelését. A film az eredeti '82-'86-os sorozat koncepciójának újratervezésével indult 2008. február 17-én.

A főszereplő egy ismeretlen szappanopera sztár, Justin Bruening, aki Mike Tracert, Michael Knight fiát alakítja. David Hasselhoff, a sokáig ellentmondó hírek szerint végül mégis kapot egy rövid szerepet az új filmben. Az új K.I.T.T., a Knight Industries Three Thousand a megszokott Pontiac helyett egy átalakított Ford Mustang Shelby GTR 500 KR. Szerepelni fog még Bruce Davison, mint Charles Graiman, aki az új K.I.T.T. megalkotója, Deanna Russo, mint Sarah Graiman, valamint Sydney Tamiia Poitier, mint az FBI ügynök Carrie Ruvai. K.I.T.T. hangját William Daniels helyett Val Kilmer szolgáltatja.


Ugyan akkor Glen A. Larson beperelte az NBC-t amiért őt, a Knight Rider attyát kihagyták az új sorozatból. Az ügyet februárban tárgyalják a bíróságon. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Larson csak a filmes jogokat bitorolja, az NBC pedig a televíziós jogokat. Larson 2000. óta tervezgeti az új mozifilmet, és már abban a fázisban tart, amelyben kész anyagi csőd lenne számára, ha lefújnák az egész projektet.
Íme Larson videónyilatkozata amely 2007. végén adott ki, melyben a brit rajongókat az új mozifilmmel kecsegteti:


Kitűzték a Knight Rider-sorozat premierdátumát
Szeptember 24-én veszi kezdetét KITT legújabb kalandjainak korszaka, s a 20.00-s adásidőpont arra is utal, hogy Gary Scott igazi családi akciósorozatot tervez.
Peter Parrosnak nem jön be
Harmatgyenge történet. Rossz forgatókönyv. Peter Parrosnak nem jön be az új Knight Rider.
Új utakon – Knight Rider 2008
Így látjuk mi - Knight Rider 2008 - kritika...
Interjú Deanna Russo főszereplővel
Ott lógtam a bátyám mellett, aki nagy rajongó volt. Akkor még nem nagyon értettem, csak hogy van egy beszélő autó meg egy bőrdzsekis pasas...
A Knight Rider 2.0 motorházában: Tras Am VS Ford Mustang
Az NBC most felfedte a sokak által vitatott új Kittet, a februárban bemutatandó új Knight Rider tévéfilm sztárját.
Interjú Sydney Tamiia Poitier főszereplővel
"Mindig ezt szerettem volna csinálni, amióta csak az eszemet tudom. Amikor már nagyobb voltam, a gimnáziumban próbálgattam a szárnyaimat."
Interjú David Bartis - rendezővel
"Sok vita után döntöttünk arról, hogy mit tartunk meg és mit nem az eredeti filmből. Tudtuk, hogy a sorozat lelke az autó és a sofőr, erre építkezünk".
Interjú: Justin Brueninggel és David Bartissal, az új Knight Rider filmről
A ComingSoon.net lehetőséget kapott, hogy konferenciabeszélgetésen vegyen részt a Michael Knight (David Hasselhoff) fiát alakító Justin Brueninggel és David Bartis rendezővel.
Az új Knight Rider film trailere magyar felirattal:Az új 2008-as film ismertetése, szinopszisa. A történet kulcsfigurája ezúttal Michael Knight fia...Az új sorozat szereplőiről találhatsz itt bőséges információkat. Mi kell még? :))Fényképek az új szereplőkről, K.I.T.T.-ről.
Videók, trailerek, újdonságok az új Knight Riderről. 
Knight Rider Online Hungary © 2004-2008.
A honlap megtekintéséhez 800x600-as képernyő felbontás ajánlott!
Knight Rider, K.I.T.T. and all related material is a copyright of Universal Studios Inc.