>>> 2/2.

A negyedik évadtól kezdve K.I.T.T. külsőleg is megváltozott, átalakult a filmben. Ezekhez a jelenetekhez is külön egyedi kialakítású autókat használtak.

- K.I.T.T. SPM fokozatába kapcsolva különleges légterelők nyíltak ki belőle a nagyobb sebesség elérése érdekében és nem utolsó sorban a nézők elkápráztatása érdekében. Erre a jelenetre is külön autót használtak.

- Mint ahogy a "cabrio" üzemmódban. Az eredeti kocsi, már csak felépítéséből adódóan nem lehetett cabrióvá alakítani, ezért itt is külön átalakított autót használtak.


"SPM"-fokozatú K.I.T.T.

A negyedik évadtól K.I.T.T. külseje is képes volt megváltozni. Különböző légterelőket szereltek fel rá, melynek működtetése elég bonyolult volt. Ezért is vették fel az átváltozást egy semleges háttérnél vagy nagyon közeli képekkel, hogy mindegyik epizódban fel tudják használni ugyan azokat a jeleneteket.A cabrio-K.I.T.T.

Az SPM mellett ez volt a másik funkció, mely megváltoztatta K.I.T.T. külsejét. Valójában erre sem volt képes az eredeti autó, e funkciónak is külön autó szolgált.

 
  Knight Rider Online Hungary © 2004.
A honlap megtekintéséhez 800x600-as képernyő felbontás ajánlott!
Knight Rider, K.I.T.T. and all related material is a copyright of Universal Studios Inc.