Megvan az új Knight Rider
2007. 11. 10.

Egy szappanopera-szereplővel, Justin Brueninggel foroghat a kétórás Knight Rider-film, és annak sikere esetén az új sorozat.

Most az NBC tervezgeti az egykoron igen sikeres Knight Rider feltámasztását, és a produkció a főhős szerepére a korábban az All My Children-ben befutott Justin Brueninget találta alkalmasnak. Elődje, David Hasselhoff is szappanoperából (The Young & the Restless) érkezett a költségesebb és látványosabb sorozatba. Amennyiben a kétórásra tervezett film sikeres, az okos autó és a bátor sofőrjének újabb kalandjai tűnhetnek fel a tévé képernyőjén.

A '80-as évek álompárja volt az 55 éves David Hasselhoff, és a fekete csodautó, K.I.T.T. A sikeres sorozat most folytatódik, azonban Hasselhoff nélkül. A producerek eddig még nem tudták eldönteni, hogy felkérjék-e David Hasselhoffot egykori szerepére, de most nyilatkoztak, nincs szükségük rá.

Hasselhoff viszont eddig reménykedett, hogy újra Michael Knight bőrébe bújhat. "Abból indultam ki, hogy a sorozat rajongói számítanak rá, hogy én leszek a főszereplő, és ezt a producerek majd figyelembe veszik. Sajnos, ez nem így történt."

A sorozatot év végén kezdik el fogatni, és 2008-ban kerül a képernyőre. A producerek úgy nyilatkoztak, a számítógépes technológia fejlődése a fekete autó, K.I.T.T. hatalmas fejlődését hozza magával. Természetesen a megszokott autó-ember párosban gondolkodnak, akik a világ igazságtalansága és a rossz emberek ellen harcolnak.

Ugyan akkor a sorozat amerikai rajongói már előre látatlanba bojkottálják a sorozatot, ugyanis Hasselhoff neve már egybefolyt a sorozatéval és szerintük el sem képzelhető egy Knight Rider film nélküle.

A sorozat mellé azt a Doug Limant kérték fel producernek, aki a a Bourne-rejtély és a Mr. és Mrs. Smith mellett rendezett vagy két Narancsvidék epizódot, és konzultánsként tevékenykedett a tinisorozat első évadában. Legutóbbi tévés kalandja elég nagy bukta volt, a Heist című okosbűnözős rablós sorozat 5 epizódot élt meg - ez nem a legjobb ajánlólevél a feltámadásra.

Az új filmet/sorozatot a Raines írója jegyzi majd, és saját bevallása szerint nagy hatással voltak rá Michael Bay Transzformerei - a Knight Rider újrája már nem csak egy ember és beszélő kocsijára koncentrál majd, hanem úgynevezett "gonosz" és alakváltó gépjárművekre, amik minden bizonnyal hatamas problémát okoznak majd a jónépnek.

Az intelligens szuperjárgány és a bűn ellen mindig küzdeni kész szívtipró Michael kalandjait 1982 és 1986 közt forgatták, és korrekt sikert ért el Argentínától (El coche fantástico) Finnországig (Ritari ässä), számos országban vetítették.
 
 
  Knight Rider Online Hungary © 2004-2007.
A honlap megtekintéséhez 800x600-as képernyő felbontás ajánlott!
Knight Rider, K.I.T.T. and all related material is a copyright of Universal Studios Inc.