David Hasselhoff egyedül neveli két kamasz lányát!
Felelőtlen szülőnek tartották, a válása óta mégis példás apa
2007. 03.17.

Hollywood hónapokig csámcsogott a színész viharos válásán. A felesége szerint szakításuk oka Hasselhoff alkoholizmusa és kicsapongó életvitele volt. Ám arról kevesebb szó esik, hogy a gyerekeket ő neveli, méghozzá igazi minta apaként!

Alighanem nincs már ember Hollywoodban, aki hitelt adna David Hasselhoff elvált felesége szavainak, miszerint a volt férje nemcsak vele bánt rosszul, de a két lányukat is elhanyagolta. Pamela azt állította a bíróságon, hogy David éjjel-nappal iszik, agresszív, és önző módon csak magával törődik. "Szinte minden nap részegen jött haza" - vallotta a feleség. - Állandóan kötekedett a gyerekekkel, és nemegyszer előfordult, hogy pofonvágott. Az exfeleség vádjai szerint a színész egyáltalán nem foglalkozik a családjával, és női rajongóin kívül semmi nem érdekli. Mindennek tetejében még a munkáját is elhanyagolja. Eleinte mindenki elhitte a vádaskodó asszony állításait, ám az egyre szaporodó bizonyítékok szerint Pamela bizony nem mond igazat. Hazudik a bíróságon és hazudik a sajtónak. Például az elvált házaspár két lánya, a tizenöt éves Hayley és a tizenhét éves Taylor már karácsony óta az apjuknál laknak, és az ismerőseik szerint semmi kedvük visszaköltözni az édesanyjukhoz.

Igaz, David egy új szerep, a Producerek című színházi előadás miatt egy időre Las Vegasba költözött, de a lányok örömmel mentek vele, és annyira véglegesnek tekintik az együttélést, hogy már el is kezdtek iskolába járni a kaszinók fővárosába - , imádjuk ezt a várost, ezerszer jobb, mint Los Angeles'' - meséli a nagyobbik kamasz lány. - Ráadásul itt nem követnek minket folyton lesifotósok, és a magánéleti pletykák helyett édesapánkat is inkább a munkája miatt zargatják az újságírók. "Sokkal nyugodtabb az életünk, újra boldogok vagyunk együtt." Ilyen őszinte gyermeki vallomás után nyilván senki nem hiszi, hogy David olyan apa lenne, aki nem törődik a gyerekeivel. Továbbá az is légből kapott vád, hogy a színész elhanyagolja a munkáját. Londonban nemrégiben könyve jelent meg, a Producerek főszereplőjeként pedig remekel a színpadon, ahogyan két éve, a Chicago című musicalben is sikeres volt az angol fővárosban. Az egykori Baywatch-sztár nem nyilatkozik a magánéletéről, a cselekedetei viszont egyértelműen azt bizonyítják, hogy odaadó apja két kamaszkorú lányának. "Nem is értem Pamelát, miért kiabál kígyót, békát Davidre" - méltatlankodik Hasselhoff egy közeli barátja. - Egy nyugodt, békés válás mindenkinek könnyebb lett volna. Amúgy a sok vádaskodás visszaüthet, mert már a lányok is hazugnak tartják az anyjukat. De ami a legfontosabb, David eltökélte, nem engedi, hogy a lányait egy hazug, felelőtlen anya nevelje.

AZ ASSZONY NEM JÁRT ROSSZUL
"Nem is értem, miért akarta Pamela kikészíteni Davidet" - meséli a színész ügyvédje. - Hiszen kifejezetten nagyvonalú megállapodás született közöttük: évente többszázezer dollár tartásdíjat kap a volt férjétől.

MÉGSE VOLT CIKI A BAYWATCH?
A színász nagyobbik lánya, Taylor nem is olyan rég még mindent leszólt, amit az édesapja valaha csinált. Főleg a Baywatchról volt rossz véleménye. Ma azonban már másképp gondolkodik. "A váláskor a húgommal együtt haragudtunk apára, öntudatlanul is fájdalmat akartunk okozni neki" - magyarázza a kamasz lány. "Tényleg viccesnek tartjuk a régi sorozatait, de egyáltalán nem ciki, hogy szerepelt bennük, sőt nagyon büszkék vagyunk rá. Amikor pedig színpadon játszik, élmény őt nézni".

Story
 
  Knight Rider Online Hungary © 2004-2007.
A honlap megtekintéséhez 800x600-as képernyő felbontás ajánlott!
Knight Rider, K.I.T.T. and all related material is a copyright of Universal Studios Inc.