Michael Knight mozifilmben mellékszerepel
2006. 04.27.

Az Alapítvány egyik tagja abban a megtiszteltetésben részesült, hogy KITT utánzata szerepelhet a még forgatás előtt álló "Kickin' it old skool" című filmben. Jamie Kennedy rendezi a filmet, amelyben epizód szereplőként feltűnik maga David Hasselhoff is.


Éppen most értem vissza (az író) a film forgatásáról, ahol rövid, de sok információt nyújtó beszélgetést folytattam David Hasselhoffal. Megtudtam, hogy hamarosan megkezdődik a Knight Rider film forgatása. A DVD változat extráját készítő munkatársak interjút készítettek David Hasselhoff-fal amelyből kiderül, David kiáll amellett, hogy KITT továbbra is beszéljen, és nem engedi, hogy viccet csináljanak belőle.
Meg kell mondanom, hogy az ok, amiért hol leáll, hol pedig újraindul a forgatás annak a kötélhúzásnak köszönhető, ami a hollywoodi pénzemberek (akiket nem érdekel a mozi) és David Hasselhoff (akit pedig nagyon is érdekel) között folyik. Végül Hasselhoff nyert, aki elvetette, hogy Devon hologramként szerepeljen, így az általa alakított Michael Knight átveszi Devon feladatait és a filmben feltűnik egy eddig még meg nem nevezett színész, aki a fiatal magányos farkast fogja játszani.

Manyi

Amatőr videófelvétel a forgatásról
(24 Mb, mpg1)Forrás: www.youtube.com 
  Knight Rider Online Hungary © 2004-2006.
A honlap megtekintéséhez 800x600-as képernyő felbontás ajánlott!
Knight Rider, K.I.T.T. and all related material is a copyright of Universal Studios Inc.