David Hasselhoff válik
2006. 01.20.

Mint arról a világsajtó azonnyomban beszámolt, David Hasselhoff, a Knight Rider és a Baywatch sztárja 16 év boldognak látszó házasság után január 12-én váratlanul beadta válóperi kérelmét egy Los Angelesi bíróságon.


A beadványban David " kibékíthetetlen ellentétre" hivatkozva kérte a házasság felbontását, valamint azt, hogy két közös gyermekük a 15 éves Taylor Ann és a 13 éves Hayley felett közös felügyeletet gyakorolhassanak Pamelával. Egyúttal azt a pontot jelölte be, hogy nem szándékozik " asszonytartást" fizetni rövidesen csak volt feleségének.
Pamela ellenkeresetében tagadja, hogy békésen akarna válni, és kizárólagos felügyeleti jogot követel a lányai felett, azzal a súlyosbító megkötéssel, hogy az apjuk csak felügyelet mellett láthassa őket.
A közvélemény megosztott- a legtöbben, sajnos a média is arra gyanakszik, hogy David visszaesett és ismét iszik- ezzel eljátszva felesége bizalmát. Mások nőügyre tippelnek. Csak nagyon kevesen gondolják azt, hogy minimum két személy kell egy házasság megromlásához- és ezesetben nem David a főbűnös.

A valóság azonban ennél sokkal összetettebb, és az alkoholnak nincs benne semmi szerepe, ugyanis David a tavalyelőtti ittas vezetés miatt bármikor és bárhol ellenőrizhető, egyetlen ilyen teszt alkalmával sem bukott meg. Ezek a tények, amiket ismerünk és elmondhatunk.
David már korábban is kérte rajongóit, ne higgyenek el feltétel nélkül mindent amit a lapokban olvasnak. Ugyanezt kéri most az összes hivatalos rajongói klub vezetője által is. Amit még tudni lehet, a lányok Daviddel maradtak, és mindhárman jól vannak. Pamela sajnos elragadtatta magát és nyilvánosság előtt igen drasztikus kijelentéseket tesz válófélben lévő férjére.
Ezúton kérlek Titeket, hogy legyetek szubjektívek, és ne hallgassatok a pletykákra! Davidnek jó oka van arra, hogy véget vessen a házasságnak amely már jóideje nem működik...
Amint valami közzétehető és biztos hírt megtudunk, azonnal megosztjuk veletek!

Forrás:
http://www.hasselhoff-foundation.de/test.htm
http://www.david-hasselhoff.news.ms

- Manyi

 
  Knight Rider Online Hungary © 2004-2006.
A honlap megtekintéséhez 800x600-as képernyő felbontás ajánlott!
Knight Rider, K.I.T.T. and all related material is a copyright of Universal Studios Inc.