David Hasselhoff Ausztráliában
2005. 10.27.

David Hasselhoff a napokban Ausztráliában járt feleségével. Ez idő alatt fellépett a Rove Live c, népszerű tévé showban, nyilatkozott az új Knight Rider filmről, szerepelt az ARIA Awards-on, fellépett a Foxtel - a csatorna születésnapi műsorában.


Október 18-tól 25-ig tartott a diadalmenet, melyről a nemzetközi hírportálok is beszámoltak. David fellépett a Rove Live c, népszerű tévé showban, ahol többek közt azokról az interneten gombamód szaporodó vicces képekről kérdezték, melyekre elmondása szerint Hustonban élő unokahúga hívta fel a figyelmét. David ezeket a képeket egyáltalán nem találja sértőnek, sőt!

Bővebben:
http://www.rovelive.com/guests/gallery.asp?yr=episode
http://thehoff.com.au/index.php

A műsorvezető következetesen Hoff-nak szólította, mely néven a brit rajongók emlegetik már régóta, és ebből rengeteg szóvicc készült a Rove Live c műsorban is. David pólóján a felirat egyenesen kb. annyit tesz magyarul: "Ne piszkáld a Hoff-ot."
David beszélt a régóta tervezett Knight Rider filmről is, feltételes módban ugyan, de ismét azt mondta, semmiképpen sem lesz egy bugyuta vígjáték, mindenképpen a régi sorozat hangulatát tükrözi majd, és annyi már eldőlt, hogy Ő maga Michael Knight-ot fogja alakítani, de amolyan Devon-beosztásban, és a hős, aki minden bajban helytáll, a sorozatbeli Michael fia lesz. Esetleges főszereplőként szóba került Orlando Bloom neve...

A Rove Live után néhány rádióinterjú is készült, melyekben ugyanezekről a dolgokról esett szó.

Majd, 23-án David díjátadóként szerepelt az ARIA Awards-on, ez Ausztrália könnyűzenei fesztiválja.
A hírek szerint acapella elénekelte 90-es évek nagy slágerének a Looking for freedom-nak egy részletét, mely hatalmas sikert aratott. A díjazottak közül a legjobb énekesnő, a legjobb album, a legjobb videoklip kategória nyertese Missy Higgins nyerte. A hazájában rendkívül népszerű énekesnő úgy nyilatkozott, soha nem remélte, hogy valaha egy csókot kapjon Davidtől- itt és most ez is megtörtént! :) Mintha a díjak mellé különdíj járt volna.

Bővebben:
http://www.heraldsun.news.com.au/common/story_page/0,5478,17012410%5E661,00.html

Ugyanezen a napon ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját a Foxtel csatorna- melynek alkalmából nagysikerű műsort sugároztak, élőben. David is a fellépők közt volt és hatalmas sikert aratott a híres Cocker-dallal (Unclain my heart)Bővebben:
http://entertainment.news.com.au/story/0,10221,17014659-10229,00.html

Ezekről az eseményekről rengeteg képet találhattok a következő címeken:
1. oldal
2. oldal

Végül október 24-én David megjelent az Australian Idol aznapi fordulóján (ez a mi Megasztár-unk testvére) ahol szintén nagy ünneplésben volt része.

Az egész Ausztrália út egyik célja egyébként egy reklámfilm forgatása volt, melyet a jövő év elején mutatnak majd be, a Pepsi legújabb termékének népszerűsítésére.

Manyi 
  Knight Rider Online Hungary © 2004-2005.
A honlap megtekintéséhez 800x600-as képernyő felbontás ajánlott!
Knight Rider, K.I.T.T. and all related material is a copyright of Universal Studios Inc.