Ágoston László Magyarországon járt K.I.T.T. replicájával
2004. 11.07.

Ágoston László november végén több napos látogatást tett Magyarországon saját építésü K.I.T.T. replicájával. Látogatása során többek között felkereste rég nem látott magyarországi ismerőseit, rokonait, és egy közel egy órás élő televíziós műsor meghívásának is eleget tett.

Utazása során az ország több pontján is felbukkant K.I.T.T.-el, nem kis meglepetést okozva ezzel az autósok körében. A piros lámpáknál állva például sokak nem hittek a szemüknek, mikor a Knight Riderből ismert fekete csodaaautóval szembesültek. Többen kiszálltak az autójukból, hogy jobban szemügyre vehessék a fekete autót, nem kis forgalmi torlódást okozva ezzel az utakon.

Ágoston László programjában többek között szerepelt egy háromnegyed órás élő televíziós interjú a Fix.tv amatőr- és kezdő filmeseket bemutató Exit című műsorában. Az adásban részletesen bemutatta K.I.T.T. minden egyes funkcióját, továbbá mesélt az átépítés részleteiről, nehézségeiről és örömeiről. Természetesen szó esett a Knight Rider című sorozatról is, és Laci azt is elárulta saját tapasztalataira hivatkozva, hogy a sorozat forgatása során milyen gondokkal, konstrukciós hibákkal kellett megküzdeniük a sorozat stábjának anno 1980-as évek közepén az autóval való forgatás közben.

Az élő műsor végeztével pedig a helyszínen sokak gyermekkori álma valósult meg azzal, hogy beülhettek K.I.T.T. volánja mögé.

Tekintsd meg a műsor képgalériáját! 
  Knight Rider Online Hungary © 2004.
A honlap megtekintéséhez 800x600-as képernyő felbontás ajánlott!
Knight Rider, K.I.T.T. and all related material is a copyright of Universal Studios Inc.