Ice-T lesz a producere Hasselhoff első hip-hop albumának
2004. 05.20.

Ice-T

Ice-T lesz a producere David Hasselhoff első hip-hop albumának. A két előadóművész, akik mellesleg szomszédok is Los Angelesben, évek óta jó barátságba vannak.


Az eBay által szervezett árverésen úgy tervezik, hogy legrosszabb esetben is 22 ezer fontot, azaz mintegy 8,5 millió forintot szeretnének megkapni, ám ha bejönnek a számításaik, akár 12 millióért is elkelhet forintban a csodajárgány.

A német származású énekes-színész roppant népszerű úgy a tengerentúlon, mint saját hazájában. Eddig hét albummal örvendeztette meg rajongóit, igaz ezek egyike sem sorolható a ma oly divatos stílusirányzatok közé. Ice-T, aki az egyik első valódi rapper-sztár volt még a 80-as években, lelkendezve mondta: „David egy élő legenda és mi most egy egészen új oldalát mutatjuk meg a közönségnek.” Szerinte az 51 éves Knight Rider és Baywatch hős lesz az egyik legnagyobb durranás a rap piacon. És a nagyobb hatás kedvéért az új imázshoz új művésznév is tartozik: Hassle The Hoff! Ice-T szerint The Hoff meg fog lepni mindenkit rapperi képességeivel és humorával…
 
  Knight Rider Online Hungary © 2004.
A honlap megtekintéséhez 800x600-as képernyő felbontás ajánlott!
Knight Rider, K.I.T.T. and all related material is a copyright of Universal Studios Inc.